Адвокати Marshaller Group успішно захистили інтереси підприємства «Одеський припортовий завод»

Адвокатським об’єднанням Marshaller Group успішно захищені права клієнта – Відкритого акціонерного товариства «Одеський припортовий завод», в частині повернення надміру сплачених сум податку на прибуток підприємства в розмірі майже 490 000 000 грн.

Так, завдяки злагодженій і послідовній роботі адвокатів було підготовлено і подано відповідний позов, в ході розгляду якого в суді адвокатами було доведено його обґрунтованість. Як наслідок, Одеським окружним адміністративним судом визнано протиправним бездіяльність Одеського управління офісу великих платників податків ДПС, полягала у не підготовці і не поданні до Головного управління ДКС України в Одеській області висновку про повернення надміру сплаченого до Державного бюджету України податку на прибуток підприємства.

Постановою П’ятого апеляційного адміністративного суду від 20.03.2019 року зазначене рішення суду першої інстанції, в тому числі і завдяки принциповій позиції адвокатів, залишено в силі, що дозволило ВАТ «ОПЗ» отримати на свій рахунок майже півмільярда гривень надміру сплачених сум з податку на прибуток підприємства.