Адвокати Marshaller Group захистили інтереси ВАТ «Одеський припортовий завод»

Адвокатським об’єднанням Marshaller Group успішно захищені права клієнта – Відкритого акціонерного товариства «Одеський припортовий завод» у справі про визнання протиправним та скасування податкового повідомлення-рішення.

Так, узгодженими і послідовним діями адвокатів в суді було доведено протиправність рішення фіскального органу, яке полягало в зобов’язанні суспільства оплатити понад 7000000 гривень податку на додану вартість та штрафні (фінансові) санкції в сумі понад 3500000 гривень. Рішенням Одеського окружного адміністративного суду, завдяки кваліфікованій і якісній роботі адвокатів, позов задоволено – визнано протиправним та скасовано податкове повідомлення-рішення Спеціалізованої державної податкової інспекції по обслуговуванню великих платників в м.Одесі Міжрегіонального головного управління ДФС.

Постановою Одеського апеляційного адміністративного суду від 25.09.2018 року зазначене рішення суду першої інстанції, не в останню чергу завдяки професійній роботі адвокатів, залишено без змін, що дозволило ВАТ «ОПЗ» уникнути необхідності сплатити, надумані фіскальним органом, податкові зобов’язання з податку на додану вартість та безпідставно нараховані штрафні санкції.