Marshaller Group відкрили філію в Одесі

Ми раді Вам повідомити що Адвокатське об’єднання Marshaller Group відкрили філію в Одесі.

Досвідчені юристи та адвокати знову офісу, які мають напрацьовані локальні зв’язку, пропонують одеським клієнтам високий рівень сервісу і супровід проектів будь-якого рівня складності. Очолює новий офіс Євген Корх – адвокат з великим досвідом в сфері господарського права.

“Відкриття офісу в Одесі є логічним кроком на шляху розвитку АТ” Маршаллер груп “, який обумовлений тривалим і успішним періодом надання юридичних послуг клієнтам південному регіону України. Адже це одна з найперспективніших областей країни щодо розвитку зовнішньоекономічної діяльності і нових виробничих систем . Тому нам вкрай важливо бути присутнім на Одеському ринку для наших клієнтів “, – зазначила керуючий партнер Зоя Ярош.

Діяльність одеського відділення орієнтована насамперед на супровід локальних судових спорів та захист бізнесу. Створення філії “Маршаллер Груп” дозволяє розширити свої можливості та більш оперативно захищати інтереси клієнтів.

“Новий Одеський офіс” Маршаллер Груп “не тільки дасть нам можливість зміцнити позиції на українському ринку, але і відповідати очікуванням клієнтів” – прокоментувала партнер Тетяна Тимченко.